Openingsfeest organiseren

Belangrijke, feestelijke en memorabele gebeurtenissen moeten gevierd worden. Bij de start van een nieuw bedrijf, een verbouwing of de oplevering van een nieuw kantoorpand hoort een feestelijke bedrijfsopening. Een openingsfeest waar (potentiele) klanten, vrienden en familie nog lang over na zullen praten.

IQ Events; het deskundige evenementenbureau achter uw openingsfeest

 
De wensen en doelstellingen van onze opdrachtgevers zijn belangrijk voor ons. Met een team van enthousiaste, creatieve en gepassioneerde eventmanagers zorgen wij ervoor dat uw openingsfeest voldoet aan al uw wensen. Een openingsfeest moet tenslotte passen bij het karakter van uw bedrijf. Heeft u behoefte aan een spectaculair bedrijfsfeest met openingsact, bekende spreker en veel amusement? Of houdt u het liever wat rustiger, kleinschaliger en ligt de focus meer op de culinaire belevenis of een openingsborrel? Alles is mogelijk.  

Wij leggen de wensen voor uw bedrijfsfeest vast in ons draaiboek en passen daar tot in detail ons plan van aanpak op aan. 

Gezamenlijk maken we uw
openingsfeest tot een succes

Vindt u het lastig om de organisatie volledig uit handen te geven? Dat begrijpen wij. Tijdens het organisatietraject bent u, wanneer gewenst, volledig zelf in control. Wanneer u bepaalde onderdelen tijdens uw bedrijfsfeest graag zelf organiseert of invult, dan passen wij ons draaiboek daar op aan. Het draaiboek fungeert als leidraad. Zowel u als onze eventmanagers weten hierdoor exact waar zij aan toe zijn op de dag van de opening. 

Ons doel is om u te ontzorgen zodat u zich tijdens het openingsfeest nergens zorgen om hoeft te maken. U kunt optimaal genieten en u kunt zich focussen op uw bezoekers.  

De organisatie van uw bedrijfsfeest ligt in onze handen en gezamenlijk maken we het tot een succes!

Heeft u hulp nodig bij de organisatie van uw openingsfeest?

Wij ondersteunen u graag met het uitdenken en de uitvoering van uw bedrijfsfeest. Ons ambitieus team van eventmanagers zorgt met veel toewijding, kennis en jarenlange ervaring voor een unieke beleving. 

Wilt u graag meer informatie ontvangen voor uw toekomstige bedrijfsopening of bedrijfsfeest?
Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.