Online debat in De Tijdelijke Rechtbank Amsterdam

Cepezed ontwikkelt, ontwerpt en realiseert al sinds 1973 gebouwen die zowel modern als tijdloos zijn. Het bureau heeft een brede portefeuille, die zich uitstrekt van gebouwen voor wonen en werken tot projecten voor zorg en ontspannen.

Cepezed is een architectenbureau gevestigd in Delft. Voor een project van dit bekende architectenbureau hebben wij een hybride event georganiseerd op een zeer bijzondere plek, namelijk de Tijdelijke Rechtbank in Amsterdam.

Het event was een debat dat ging over circulair en remontabel bouwen in de praktijk, onder leiding van Jort Kelder. Aanleiding van dit evenement is de verhuizing van de Tijdelijke Rechtbank Amsterdam naar Enschede. 

De uitzending hebben live vanuit De Tijdelijke Rechtbank Amsterdam opgenomen. Een veelbesproken praktijkvoorbeeld dat momenteel gedemonteerd wordt en op Kennispark Twente weer wordt opgebouwd in 2022. Dit project is ontworpen door cepezed en heeft ruim vijf jaar dienstgedaan. Het gebouw is helemaal uitgedacht op de- en remontage na het initiƫle gebruik.

In een lege rechtszaal hebben we met minimale middelen een uitzending neergezet waar ongeveer 50 gasten op locatie aanwezig waren. Tijdens de uitzending hebben we middels een (digitale) tool gezorgd voor interactie met de kijkers. Na afloop van de succesvolle uitzending hebben de gasten kunnen genieten van een uitgebreide borrel op locatie.

"Het is heerlijk terugkijken op gisteren. Een erg geslaagd feest. Ik wil jullie enorm bedanken voor jullie inzet! Het resultaat was ernaar."

Kick- off One Mediq
Ook een memorabel
business event?
Neem dan nu contact met ons op.