GGD Rotterdam Rijnmond Vaccinatiestraat SS Rotterdam

Wat is de Vaccinatielocatie SS Rotterdam? En waarom doen we dit?
Deze vaccinatiestraat is een van de grote vaccinatielocaties van de GGD Rotterdam Rijnmond, gevestigd op de parkeerplaats van het SS Rotterdam in Katendrecht. De locatie wordt ingezet voor de boostercampagne en het vaccineren van jonge doelgroepen. Tienduizenden mensen zijn op deze toch wel unieke locatie gevaccineerd en/ of geboosterd. 

Sinds wanneer is die vaccinatielocatie er?
De locatie heeft er in 2021 al tijdelijk gestaan van maart tot en met augustus voor de eerste vaccinatiecampagne. In december van vorig jaar is de locatie met spoed, na groen licht, opnieuw neergezet voor de boostercampagne. 

Wat is de rol van IQ Events voor Vaccinatielocatie SS Rotterdam?
iQ Events heeft in opdracht van de GGD Rotterdam Rijnmond onder enorme tijdsdruk de gehele accommodatie gerealiseerd inclusief alle vergunningstrajecten geregeld. Onze snelheid waarmee wij kunnen acteren en onze specifieke expertise in vergunningsaanvragen waren essentieel om deze productie in korte tijd up-and-running te krijgen. 

Daarnaast zijn we de facilitair beheerder van de locatie en in die rol de operationele uitvoerder en sparringpartners voor de GGD in regio Rotterdam Rijnmond.

Wat is het resultaat?
Een geoptimaliseerde vaccinatielocatie die in een totale doorlooptijd van aanvraag tot oplevering 14 dagen heeft geduurd. Hierdoor kon de GGD eerder opschalen met de boostercampagne. 

"De evenementen waren top geregeld. Geen enkele wanklank van relaties of medewerkers. Een top prestatie!"

Festo VIP diner
Ook een memorabel
employee event?
Neem dan nu contact met ons op.