BLG Wonen adviseursdagen 2021 #coronaproof

Voor BLG Wonen mochten we de afgelopen jaren de adviseursdagen organiseren. De traditionele adviseursdagen - zoals die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden – hebben we nu door de wereldwijde Covid-19 pandemie in een nieuw jasje gestoken. In plaats van twee grote events, een inhoudelijk programma, een stukje fun en goed eten, nu naar kleinschalig en volgens de dan geldende Covid-19 maatregelen, waarbij de persoonlijke relatie tussen de Rayonmanagers en adviseurs centraal staat. Natuurlijk hebben de Rayonmanagers de afgelopen periode contact gehouden met hun adviseurs door middel van de telefoon en de vele online opties. Echter werd het écht weer tijd om elkaar fysiek te zien en te ontmoeten.

Kleinschalige events
Alle Rayonmanagers hadden de mogelijkheid om de adviseurs in hun regio uit te nodigen voor een aantal events. Uit al onze leuke ideeën is er door BLG Wonen een selectie gemaakt en gekozen voor de BLG Barista tours, de BLG Kartdagen en een BLG Walking dinner/ lunch. De adviseurs waren vrij om hier vervolgens zelf een keuze in te maken. 

Alles stond in het teken van verbinding. De BLG Barista koffiebar reed naar iedere adviseur in de regio voor een heerlijk vers kopje koffie. Wat lekkers erbij en kletsen maar! Het karten was een sportief event waarbij er echt werd gereden om de prijzen. De 3 beste adviseurs ontvingen op het podium ook echt een beker. En in verschillende steden werd er van restaurant naar restaurant gewandeld. Onder leiding van een gids werd een stad naar keuze ontdekt en uiteraard werd er genoten van een heerlijke 3-gangen lunch of diner bij 3 verschillende restaurants.

"De evenementen waren top geregeld. Geen enkele wanklank van relaties of medewerkers. Een top prestatie!"

Festo Seminar
Ook een memorabel
business event?
Neem dan nu contact met ons op.